Bye bye groggy mornings

Mensen die mij kennen weten dat ik niet echt een ochtendmens ben. Het beste wat je kan doen als je mij ‘s morgens tegenkomt (tot ongeveer een uur nadat ik wakker ben) is mij gewoon negeren en vooral geen vragen stellen!

Onlangs kwam ik een nieuw gadget tegen dat mijn leven (en vooral dat van de mensen rondom mij) iets makkelijker kan maken; de WakeMate is een klein toestel dat je ‘s nachts aan je pols draagt en je slaappatroon registreert aan de hand van bewegingen. Voor het slapen gaan bepaal je een periode van 20 minuten waartussen je wakker wilt worden en de WakeMate laat een alarm afgaan op het moment waarop je lichtst slaapt. Wat er dus voor zorgt dat je niet uit je slaap gesleurd wordt, maar zachtjes wakker wordt.

Lijkt me absoluut iets dat ik wel kan gebruiken! Zou ik het zelf kopen of hopen dat iemand me nog een laat eindejaarscadeau doet? :-D

1 COMMENT

  1. Dat is waar, maar ik heb het wel voor cijfertjes en statistieken en het kunnen uitzoeken waarom ik de ene dag wel goed wakker wordt en de andere niet ;-)Heb hem trouwens ondertussen cadeau gekregen! Alleen nog wachten tot hij geleverd wordt :-)