chillen in kanwal

24/1 – op naar kanwal! na een partijtje kickeren gaan we nog even op het stand liggen & daarna komt brad ons ophalen. we gaan samen met hem en keith iets drinken in de plaatselijke SLSC (surf life saving club – hebben ze hier in praktisch elk kuststadje). een leuke babbel, een cider & zicht op zee. aaah, the good life :-)

’s avonds stelt brad voor om naar ‘wolf creek’ te kijken, een horror-film over 3 backpackers die door ostralie trekken & uiteraard op brutale wijze vermoord worden … euhm ja, da’s een heel goed idee. gelukkig is iedereen wat moe en laten we de 2de helft van de film voor morgen.

we maken ook kennis met mini-fred, de dikke huiskat :-) we love mini-fred!

25/1 – vandaag krijgen we de tour touristique van kanwal! brad neemt ons mee naar een national park om te wandelen, zwemmen, cliffjumpen (of toch maar niet, deze is 25m hoog) & sandboarden in de duinen! echt prachtig allemaal! ja, hier zouden we ook wel kunnen wonen.

daarna kijken we naar de rest van wolf creek (ik met 1 oog gelukkig) & ’s avonds gaan we (terug) naar the entrance om iets te drinken bij dan om daarna in terrigal uit te gaan. best wel OK qua muziek hier. niet heel anders dan belgie :-)

ondertussen doe ik ook mee met een spel dat brad & dan al heel lang spelen; elke keer als iemand het woord ‘mine’ zegt, moet die 10 push ups doen, waar je ook bent! en ik heb er 10 mogen doen in de pub in terrigal & ’s nachts nog eens bij dan in zijn living …

26/1 – happy australia day everyone! we pikken nog wat vrienden van brad op en gaan naar het strand achter keith zijn huis voor een ‘barby on the beach’. supergezellig, echt waar. ze hadden met een paar man een cirkel uitgegraven in het zand, zodat we een tafel & zitbank hadden. en ook al duurde het even voor de bbq er was, de tijd vliegt voorbij met gezellige babbels, zon, zee, strand & footie on the beach.

we sluiten de dag af met drinks bij keith thuis waar op een gegeven moment een beer bong wordt bovengehaald! en ik nog eens 10 push-ups moet doen …

wat een super dag!

27/1 – vandaag staan we iets later op en gaan we mee surfen! alle, tessa en ik doen wat klungelig met een body board & de boys gaan echt surfen.

’s avonds gaan we met reece & brad naar de wolf of wall street kijken & eindigen we de dag met een midnight walk on the beach. met een prachtig zicht op de milky way! dat krijg je in belgie toch niet te zien! omdat brad al vroeg moet opstaan nemen we al afscheid & gaan we ook maar slapen.

en we hebben opnieuw niet zo veel foto’s genomen. t was gewoon te druk en leuk :-)