Druk druk druk

Het was een drukke dag vandaag. Ik heb zelfs geen tijd gehad om aan die website te werken :sIk begin zoals altijd met door de classifieds te gaan en de spam er uit te halen. Toen riep Daniel me om me iets uit te leggen. Ik wist totaal niet waarover hij bezig was (blijkbaar dacht hij dat ik er al van op de hoogte was), maar het komt er op neer dat ik nu ook de forums moet modereren. Opnieuw een extra taak die ik dus elke dag moet doen.Daarna moest ik voor SImon ook nog enkele kleine dingen doen, waaronder een mail schrijven in het Frans, wat wel redelijk wat tijd in beslag nam. En nu moet ik blijkbaar ook nog de Portugese gids in het Portugees verbeteren … (stijlfouten uithalen). En ik mag ze niet zelf verbeteren, ik moet zeggen aan de kerel die het geschreven heeft wat hij allemaal moet verbeteren en dan controleren en dan opnieuw laten verbeteren en opnieuw controleren …En morgen krijg ik bezoek !!!!!!! :D:D:D:D:D