Ik ben verliefd!

Inderdaad, zoals aangekondigd in mijn vorige blogpost ging ik zondag op stap in Amsterdam. Niet om de toerist uit te hangen, maar om naar de Top Gear Live show te gaan in de RAI.

Ik ben, zoals voorspeld, Auto’s daar opnieuw tegengekomen. We babbelden even, wisselden verhalen uit en ik keek met grote ogen naar alle vriendjes die Auto’s ondertussen had gemaakt. Waaronder de Ferrari 612 Scaglietti!

Prachtig toch?!

Mission accomplished! Ik heb weer helemaal zin om met de auto te gaan rijden, maar dan wel eens op een circuit, waar ik niet moet opletten voor zebrapaden enzo ;-)

De show zelf was heel erg ‘over the top’, maar had net daarom ook wel zijn charmes. Naast de Cool Wall, Car Soccer en Audience in a Reasonably Priced Car hebben we vooral veel mooie auto’s gezien! Alleen jammer dat James May er niet was …

Bedankt aan Dunlop en BGGD voor de tickets. Bedankt aan Imke, Clo en Gil voor het gezelschap!

If you’ll excuse me, ik ga nog wat verder kwijlen op die foto!