Mijn voeten ruiken naar queso

Ik loop al sinds donderdag met dezelfde kousen rond, gewoon omdat ik vergeten ben om een vers paar kousen in mijn kleine valies te steken. En stinken dat die dus doen!Maar geen nood. Ik heb vandaag logement gevonden voor de komende week en zal dus mijn grote valies (met verse kousen) morgen op de luchthaven halen.Maandag moet ik dan normaal gezien gaan werken bij Just Landed. Alleen weet ik  nog niet of ze wel degelijk werken maandag, aangezien het Paasmaandag is. Hopelijk krijg ik morgen een mailtje dat ik niet moet gaan werken. Alhoewel, ben wel benieuwd wat het nu allemaal zal zijn. (Ondertussen wordt de deur hier geopend en krijg ik opnieuw de walm van mijn kousen in mijn neus gewaaid … Ocharme de mensen die hier bij mij slapen)Ik at vandaag trouwens om 14u en om 20u15 :) Ik begin me al aan te passen aan de lokale gewoontes ;) Ook oversteken als de licht op rood staat. In elke stad waar ik kom verbaas ik me daar toch over.