Piso piso piso

Mijn baaldag is zonet een heeeeeeeeel stuk beter geworden.IK HEB EEN APPARTEMENT GEVONDEN!Ik ging daarnet naar een appartement kijken en terwijl ik op de metro zat kreeg ik een sms dat iemand een boodschap had ingesproken op mijn GSM. Toen ik bovengronds kwam kon ik eindelijk luisteren …Het was Maite. Een van de mensen van een van de appartement die ik deze week bekeken had (wist eerst niet goed wie het was, want ik had 2 appartementen in die straat gezien). Na 4 keer naar de boodschap te luisteren kon ik dan eindelijk verstaan wat ze zei: “We hebben besloten dat we het niet erg vinden dat je maar 3 maanden blijft.”Ik super blij natuurlijk, nog een beetje twijfelen of ik het wel juist verstaan had … En dan toch teruggebeld. Ik mag zondagmiddag langsgaan om alles te regelen. Nu alleen nog hopen dat ik daar zondag al mag blijven slapen, want dan moet ik hier buiten …En de chicos van thuis die mij komen bezoeken zullen ook blij zijn met mijn flatgenoten! Ik zal volgende week enkele foto’s nemen en op mijn album zetten ;)