stilletjes

het regent deze morgen :-( maar ik laat me niet van mijn stuk brengen en ga verder met mijn plan: fiets huren in het hostel & met de ferry naar het stadje ‘brbinj’ op ‘dugi otok’ eiland. sandro, mijn compagnon laat het wel afweten. sukkel :-)

als volwaardige toerist op een ferry, zit je buiten uiteraard. ook al waait het hard, heeft het net geregend en is het best koud. maar ik blijf volharden. eventjes zie ik een aantal scenes uit titanic voorbijflitsen als dit kleine eiland op onze baan komt te liggen, maar gelukkig is onze stuurman goed wakker.

stilletjes - travel -
mayday! (ice)berg straight ahead

eens aangekomen, spring ik op de fiets en probeer ik de baai rond te fietsen. tot ik besef dat ik niet weet waar ik heen ga en misschien toch beter even langs het ‘tourist office’ gepaseerd was. want hier is echt niks te doen … blijkt natuurlijk dat het tourist office gesloten is (ziet er niet uit alsof het de voorbije dagen uberhaubt al open geweest is).

dan maar lunchen & net vertrekken als het begint te regenen uiteraard. ah ja dan kan ik even stilstaan bij de pracht van de regen en dat er verder geen enkel geluid te horen is.

als het onweer gepasseerd is placeer ik mij op een steen aan de baai en geniet ik van het uizicht, sta ik nog maar even stil bij hoe helder het water is & smeed ik ondertussen plannetjes met mijn lieve zus :-)

stilletjes - travel -
zie hoe helder dat water is

om 17u brengt de ferry mij terug naar het vasteland & ga ik nog even langs in de plaatselijke ‘mall’, zonder iets te kopen ;-) en doe ik ook wat boodschappen.

morgen naar split & het prachtige eiland hvar!