They forced me to buy stuff … and I ate beef jerky

Klinkt weer interessant he? Vandaag ging ik met Marty naar ‘Trader Joe’s’ om boodschappen en aangezien ze wisten dat ik te beleefd was om iets te vragen om te kopen verplichtte hij me maar om iets te kopen. Dat werden dan uiteindelijk: (gezonde) ontbijtgranen, hesp voor op de boterham, rozijnen en Toblerone!

Ken je dat, beef jerky? Dat is zo opgedroogd, taai, overgezouten vlees in reepjes en ik kan er maar 1 ding over zeggen: bweeuuuuh!!!!

Deze morgen ging ik met Laura spelen bij 2 vriendinnetjes van haar hier in de buurt en tegen de middag was ze redelijk moeg dus deed ze een dutje. Daarna kwam haar beste vriend Ewen langs met zijn papa. Zij vertrekken binnenkort naar Nederland, dus kwamen ze afscheid nemen via een ‘playdate’. Ondertussen ben ik even de buurt gaan verkennen. Paps, er staat hier een huis te koop ;)

Ben vandaag ook even gaan rijden met de auto. Het ging al beter dan de vorige keer (dan had ik geen goede schoenen aan). Het is wel raar om niet te moeten verleggen. Ik wil in een bocht steeds naar de versnellingspook grijpen, maar dat hoeft niet natuurlijk.Ik heb de Kovalsky’s ook mijn blog laten zien, dus vanaf nu zeg ik geen negatieve dingen meer over hen. Ik heb ook alle vorige slechte commentaren gewist ;)