Today I ate kidneys

Ben daarnet gaan eten met iemand uit Limburg die ik hier heb leren kennen via internet.Na eventjes rond gewandeld te hebben  kwamen we terecht in een van de typische barretjes waar ik Pincho Ternera (of zoeiets) en Rinonceros gegeten heb. Dat is dus sate van kalfsvlees en niertjes. Ja, niertjes, dat wist ik ook maar na dat ik ze besteld had. Natuurlijk had ik op voorhand gevraagd wat het was, maar toen de ober naar zijn dijen wees kon dat vanalles zijn. Het was allebei wel heel lekker ;)Daarna gingen we nog even in een cafetje iets drinken (caipirinha con fresa) en nu ben ik dus net thuis. Mijn tweede/derde mami (Anita/Paquita) is natuurlijk nog wakker en zit zoals gewoonlijk voor haar televisie, of liever; ligt voor haar televisie.Nu ga ik toch slapen want zoals eerder gezegd ga ik morgenochtend om 9u aan de poort van Just Landed gaan wachten om te zien of er gewerkt moet worden vandaag. Als er niemand is ga ik waarschijnlijk de Madrid Free Tour doen. Zo ken ik toch al een beetje van Madrid.Heb trouwens vandaag gemerkt dat Madrid wel mooi is ‘s avonds. Ik had tot nu toe enkel Madrid gezien vanuit de Metro (en aangezien de Metro onder de grond zit, heb ik dus nog niet veel gezien). Maar vandaag was er blijkbaar een probleem en moest ik een stuk te voet gaan. Het centrum is heel mooi verlicht en er staan enkele mooie gebouwen. Jammer dat mijn camera geen goede foto’s ‘s nachts kan trekken.Slaapwel