trapped

ok, laatste activiteit hier in krowaasje; krka national park. mooie watervallen en kans om te zwemmen. let’s go!

met de bus naar skradin om daar de boot te nemen naar het park. en ik voel me al onmiddellijk in een tourist trap. er staat wel 50 man te wachten om op de boot te gaan & hij is nog te laat ook. anywho, het boottochtje neemt ons mee langs de prachtige bergen dus dat was het wel waard.

eenmaal aangekomen eerst ticketje kopen, toiletbezoek en dan op naar de watervallen! uiteraard passeer je eerst de vele souvenirshops & een overpriced dining area, maar soit. echt veel zin om te zwemmen heb ik niet, dus blijf ik gewoon even stilstaan bij de pracht van de watervallen & de vele mensen die proberen om er naar toe te zwemmen :-)

trapped - travel -

en dan ga ik op wandel door het park. heel mooi, echt waar, maar duidelijk gemaakt voor toeristen. en dat is niet echt mijn ding. ik beslis dus om nog even in de zon te gaan liggen & neem dan de boot terug naar skradin.

tijd voor een late lunch! ik laat me overhalen door de restaurantdame om haar favoriet ‘met look’ te nemen. en dat bedoelde ze letterlijk. er lagen zeker 3 teentjes knoflook op de pizza … ik hou m’n adem wel in voor de rest van de dag!

eens terug in sibenik, neem ik gepast afscheid van dit prachtig land; met een mooie zonsondergang.
lieve vriendjes, laten we afspreken dat iedereen minstens 1 keer in zijn leven naar krowaasje gaat? ik wil gerust mee als gids ;-)

trapped - travel -

en dan spring ik op de bus naar zadar waar ik morgen het vliegtuig op ga. in mijn hostel ontdek ik nog maar eens hoe klein deze wereld is: de engelsmannen waar ik gisteren mee ging canyonen staan plots op mijn kamer & ze waren ook in krka die dag!

mooie afsluiter van een reis vol ontdekkingen & toevalligheden!