Als ‘t goed is mag het ook gezegd worden!

Weet je nog … die Wakemate waar ik een jaar geleden over geschreven heb? Het ding dat mijn leven en dat van de mensen rondom mij draaglijk ging maken? Ik heb hem dus nog altijd niet! Problemen hier en daar zorgen voor ongelooflijke vertragingen (van bijna een jaar dus) en ze gaan nu pas beginnen met het ding te produceren.

Maar deze post gaat niet over die problemen. Ik wil het eerder hebben over de manier waarop ze die vertragingen gecommuniceerd hebben en de reden waarom ik nog geen boze dreigmails gestuurd heb.

Eind januari lieten ze via de Wakemate blog en email weten dat er een kleine vertraging ging zijn in de leveringen. OK, geen probleem, ik wacht nog wel even. Ik hoor het wel als er nieuws is …

Maar 2 maanden gingen voorbij en er was nog steeds geen nieuws. Veel mensen (ik niet, want ik kan soms heel geduldig zijn ;-) hadden ondertussen boze emails gestuurd, waardoor ze bij Wakemate een volledige ommekeer gedaan hebben in de manier waarop ze communiceerden.

Vanaf april zijn er elke maand gemiddeld 2 berichten verschenen met updates over hoever ze stonden met het produceren van de Wakemate. En ze hebben het mooi volgehouden; elke maand kreeg ik foto’s te zien en kreeg ik stap voor stap meer details over wat de iPhone app zou kunnen, hoe het apparaat er zou uitzien, etc.

Als 't goed is mag het ook gezegd worden! - life -Als 't goed is mag het ook gezegd worden! - life -Als 't goed is mag het ook gezegd worden! - life -Als 't goed is mag het ook gezegd worden! - life -Als 't goed is mag het ook gezegd worden! - life -

En dus heb ik nog geen dreigmails gestuurd, of mijn geld teruggevraagd. Ik wacht geduldig op de volgende post en ben blij met elke update die ik krijg, ook al is het dan om te zeggen dat het langer zal duren. Ik weet tenminste wat er gebeurt achter de schermen …

 

p.s: Volgens de laatste blogpost zou het niet lang meer duren ;-) Ik ben benieuwd of ik ‘s ochtends iets genietbaarder zal zijn!