A true Russian Spanish dinner

Vandaag was Julia haar laatste dag bij Just Landed, dus gingen we (Julia, Morgan, Manuel & ik) iets eten in een Russisch restaurant. En zoals de echte Spanjaarden spraken we af om 20u30 aan de Metro en waren we rond 21u in restaurant El Cosaco.De Spaans/Russische naam van wat ik precies gegeten heb weet ik niet meer, maar als voorgerecht at ik een slaatje met rode bieten (waar eigenlijk geen sla in zit, zoals we gewoon zijn van Spanje), daarna een soort pannekoeken met kaviaar en dan karper met een of andere groene groenten (en redelijk wat graten). Als dessert at ik natuurlijk de Tarta Tatiana (chocolademoussetaart). Morgan en Manuel dronken nog een shot Vodka en rond middernacht vertrokken we dan naar huis.Vandaag is het ook Caty haar laatste dag in Madrid. Zij vertrekt morgen terug naar Medellín, Colombia (uitleg daarover vraag je maar aan Wouter ;) ). En dus heeft ze nu bezoek en kan ik niet gaan slapen. Hoewel ik er morgen vroeg uit moet om de My Madrid Free Tour te gaan doen.