And the award for ‘Best Intern’ goes to …

Dinsdag waren er 2 nieuwe stagiairs toegekomen op kantoor: Amelia & Nichola, allebei uit UK. En Amelia is nogal … euhm … blond! (sorry zus en Stef … en alle andere blonde mensen in de wereld die mijn blog mogelijk zouden kunnen lezen) Ze moet constant Simon roepen en ofwel lijkt haar accent op dat van een Limburger ofwel is ze gewoon zo, maar het klinkt enorm zagerig (ja ‘zagerig’ is een woord, en als het niet zo is dan heb ik dat net uitgevonden). Ik kon natuurlijk enkel maar denken: toch leuk dat Amelia er is, dan lijk ik zoveel beter!

Toen ik gedaan had met werken (opnieuw om 20u) ging ik met Morgan nog iets drinken/eten in Valor chocolateria. Morgan dronk een ijskoude chocolademilkshake en ik at een veel te zware tarta chocolate die dan later mijn avondmaal bleek te zijn.

Ondertussen had Morgan al laten verstaan dat hij het niet zo goed kon vinden met de nieuwe stagiairs en uiteindelijk kwam het er op neer dat ik een van de beste stagiairs van de laatste tijd was bij Just Landed (egoboost!).

Toen ik thuis kwam moest ik nog de was uit de wasmachine halen. Maite had hem er de hele nacht en dag laten inzitten en die stonk dus verschrikkelijk. Ik had het droogrek eigenlijk in haar kamer moeten zetten … Ik waste ook nog de schotels af, deed nog een witte was en amuseerde me ondertussen een beetje op mijn MacBook en met mijn iPhone (WiFi werkt eindelijk!).

Ondertussen was het 2u en vond ik het toch wel tijd om te gaan slapen!