bye byron

wolfmother

15/2 – laatste karweitje op de boerderij: zand scheppen. dat valt best mee :-) we krijgen nog een lekker middagmaal en vertrekken dan naar byron bay. shit! onze vooraad eten vergeten … toch nog ff terugkeren dus (ahja, want als backpackers sleuren we altijd wat eten mee :-).

bijna sliepen we een nachtje op het strand … omdat we een dagje vroeger vertrekken en alle hostels in byron al volzaten dit weekend :-s gelukkig vinden we via via nog 2 bedden in een hostel iets verder van het centrum. en wat voor een hostel! best hostel so far! eindelijk eens niet te veel britse en duitse 20-jarige party-animals, maar mensen van onze leeftijd die daar zijn om ostralie te verkennen of te ontspannen! en geen ongedierte!

zodra we geïnstalleerd zijn springen we het water in om alle (gedachten van) vuile beesten van ons af te spoelen. er is vrij veel wind, dus het voelt wat alsof we in een golfslagbad zitten. wel eens leuk ;-)

we gaan ook nog naar een artisan market in byron, waar tessa oorbellen koopt, we indonesische gado gado eten & belgische chocomousse!

16/2 – tessa staat vroeg op om te lopen en ik doe ondertussen de was (maar $3 voor een wasje ipv $4! dan draaien we 2 machines he!). en ik doe ook nog wat hangmatyoga (zonder de yoga dan). we gaan nog even naar het strand met het idee om te surfen, maar het waait echt te hard. er zit bijna niemand in het water. dus wij ook niet. we zien wel dat er heel wat activiteit is op het strand. blijkbaar ideaal uur om met de kindjes & honden te gaan wandelen. wel 15 honden tel ik op een bepaald moment! zou ik ook wel zien zitten later ;-)

tijd om naar de volgende hostel te gaan! we slapen vannacht in de arts factory in byron.  is vlak naast ‘the brewery’ en daar moeten we toevallig zijn voor het wolfmother concert!

plots komt tessa lijkbleek terug van het toilet en roept: “ons ondergoed!”. shit! al ons ondergoed vergeten in het vorige hostel. maar echt AL ons ondergoed! tessa ziet het niet zitten om dat mee te sturen met de kerels die de shuttle busjes opereren, dus overtuigt ze iemand om haar heen en weer te voeren :-D oef!

‘s avonds krijgen we in ‘the brewery’ een voorprogramma van ‘she rex’ (ontdekking!) en gaan we moshen op flip flops op de tunes van wolfmother :-) ook fijn: na het concert moeten we maar t straat oversteken en we zitten aan ons bed!

fijne laatste dag in byron.