Delft @ Madrid (5/5)

Vandaag konden we op een mooi uur opstaan. We hadden Madrid toch al volledig gezien, dus vroeg opstaan was niet nodig. Dante en Jan gingen ontbijt halen en daarna aten we gezellig in de living het laatste ontbijt.

Dan was het tijd om mijn kamer op te ruimen ;) Iedereen had zijn gerief in mijn kamer gezet en ze is al niet groot, het was een chaos (zie foto’s). Dus ik was blij dat ik mijn kamer terug kreeg! Maar ook triestig dat ze naar huis gingen natuurlijk.

Ze hadden ook 2 flessen wijn gekocht voor Maite en Anabell om heb te bedanken en Dante en Laurens schreven (met mijn hulp) een Spaans briefje om Maite te bedanken dat ze in haar bed hadden mogen slapen.

Dan met de rugzak (en ik met mijn handtas) vertrokken voor de laatste keer naar Madrid. Natuurlijk gingen we opnieuw wandelen; deze keer dicht bij Casa de Campo aan een meer. We eindigden aan Principe Pio en aten daar een middagmaal met vers geperst fruitsap!

Het weer was ondertussen niet zo helder meer. Het was nog steeds lekker warm, maar een beetje bewolkt. We namen dan de metro naar de luchthaven en namen afscheid.

Op weg naar de luchthaven dacht ik af en toe: Leuk dat ik mijn kamer terug krijg. Maar toen ik op de luchthaven op m’n eentje naar de metro wandelde begon ik ze toch al weer te missen!

BEDANKT VOOR HET BEZOEK!

Nu ga ik in mijn propere, maar lege kamer een lang lang lang dutje doen …