El Corte Ingles

Na het feestje van gisteren bleef iedereen lang uitslapen en ik dus ook. Daarna had ik dan toch zin om iets te doen, dus ging ik een wandeling maken. Ik wandelde langs Calle de Velazquez en Calle de Goya. Een beetje window-shoppen ondertussen …Toen kwam ik bij El Corte Ingles. Dat is een fenomeen hier in Spanje. Het is een soort Inno, waar ze alles hebben! Er zijn wel 20 departementen en het is gigantisch! Toen ik alles had bekeken, ging ik naar buiten, stak de straat over … en ging de 2de El Corte Ingles binnen …Toen ik thuis kwam besloten we naar X-Men te kijken. We zagen 1 en 2 en bestelden ondertussen sushi. Had dat nog nooit gegeten en ze vonden hier dat ik dat eens moest proeven ;) Was nog wel lekker, niet mijn favoriete eten, maar zeker niet slecht. Wat ik precies gegeten heb weet ik niet, want het was deels in het Chinees en deels in het Spaans, maar er zat alleszins krab tussen en komkommers.