Feels like home

Gisterenavond zat ik dus gezellig met mijn nieuwe flatgenoten in de living. We keken naar Sex and the City (aka Sexo en Nueva York). Ik had natuurlijk al die afleveringen al gezien … Het is hier wel gezellig, maar als ze zo onder elkaar aan het praten zijn versta ik er NIKS van. Dan beeld ik me gewoon in dat het over auto’s of Eco Runner gaat en voel ik me zo thuis :pMijn flatgenoten heten Maite, Anabel en Caty. Ze komen alle drie uit Colombia en hebben elkaar hier ontmoet. Ze zijn 29 jaar en werken in Madrid. En sorry jongens, ze hebben novios (vriendjes). Hun hobby’s zijn blijkbaar zingen, telefoneren (tot op het toilet) en lachen!Vrijdag gaan we uit want het is ofwel Caty haar verjaardag of ze is een jaartje samen met haar vriend (heb het niet goed verstaan, maar dat zie ik vrijdag dan wel ;) ).Vandaag was het weer vertalen bij Just Landed, maar ik mag het ondertussen ook in het CMS (Content Management System) invoeren waardoor het dus op internet komt. Dus dat geeft een beetje afwisseling …Om 18u ging ik dan naar huis en daarna ging ik met Caty naar de Carrefour om boodschappen. Wat me opvalt is dat iedereen hier zo een tas op wiellekes heeft, zoals de oudjes in België hebben om hun boodschappen in te doen. Er zijn zelfs speciale sloten in de winkel om die karretjes aan te hangen! Wel grappig.Wat ik ook raar vind is dat ik in die week dat ik hier nu al zit, nog maar 2 fietsen gezien heb! Ik zal toch eens moeten vragen hoe dat komt.