Me gusta viajar!

Jaja, ik ben er nog steeds. Ik heb al even niks meer geschreven, maar dat komt omdat er niet veel gebeurd is. En nu dus wel …Ik heb net mijn laatste reisje voor mijn verblijf hier in Madrid geboekt: Lissabon!Om even een opsomming te geven van welk mooie plaatsen ik allemaal zal bezoeken in deze 3 maanden zal ik een lijstje maken:

 • Samen met Dante, Jan en Laurens ga ik een dagje naar Toledo.
 • Eind mei ga ik 3-4 dagen naar Barcelona.
 • De week daarna ga ik 3 dagen naar Sevilla en Cordoba of Granada.
 • En 2 weken daarna, middan juni, ga ik 4 dagen naar Lisboa!
 • Ook wil ik nog naar Aranjuez met de Tren de la Fresa. Dat is een oude stoomtrein die van Madrid naar Aranjuez rijdt en daar krijg ik een rondleiding in het Palacio Real en mag ik lekkere aardbeien proeven.

Hopelijk geeft Simon er niet om dat ik er 7 dagen vrijaf voor neem … Dan is er natuurlijk nog de lijst met steden die ik niet ga bezoeken door tijd- en geldgebrek:

 • San Sebastian
 • Bilbao
 • Valencia
 • Porto & Sintra
 • Pamplona
 • A Coruna
 • Gibraltar

Deze lijst is jammer genoeg veel langer dan de vorige!