Mijn geschiedenis met Auto’s

Auto’s en ik hebben altijd een moeilijke relatie gehad. Leren rijden deed ik met mijn vader en sindsdien is het nooit meer goedgekomen (tussen mij en Auto’s weliswaar, niet tussen mij en mijn vader). De stress die ik tijdens die paar maanden heb meegekregen laat zich nog dagelijks voelen in mijn schouders. Want stress, daar heb ik psychologisch weinig last van, maar het kruipt wel in mijn schouders. Niks wat een goede massage niet kan verhelpen … maar ik dwaal af.

Auto’s!

Autorijden is dus niks voor mij, veel te veel verantwoordelijkheid, al die mensen die naast me op de baan rijden, fietsers, voetgangers, etc. Trauma’s zeg ik u!

Maar niet enkel mijn vader heeft de relatie tussen mij en Auto’s bemoeilijkt. The ex-boyfriend was namelijk een grote auto-liefhebber (freak is eigenlijk een beter woord). En als je dag in dag uit moet luisteren naar iemand die steeds op hetzelfde merk (BMW) zit te geilen kan dat nogal eens frustraties opleveren die, ik moet het er bij zeggen, elke keer wel vakkundig werden weggemasseerd.

Het was dus gedaan met de liefde tussen Auto’s en ik. We zagen elkaar sporadisch en gingen samen op stap, maar zoals vroeger zou het nooit meer worden.

Dacht ik …

Tot ik hoorde dat ik dankzij de Girl Geek Dinners & Dunlop naar Amsterdam kon gaan om daar Top Gear mee te maken! En mijn ogen begonnen plots te fonkelen. Zou ik Auto’s daar terugzien? Zou de liefde terug opflakkeren?

Top Gear is mijn laatste hoop! De shows zorgen er nog net voor dat ik Auto’s niet ga haten, maar als ik deze zondag niet naar Amsterdam kan gaan zal de liefde tussen Auto’s en mij voor eeuwig verkoelen. En eigenlijk wil ik gewoon heel graag mijn handen door de haren van James May halen ;-)

Dus, mijn plan van aanpak:

Een blogpostje schrijven over mijn liefde voor Auto’s? Done! Dunlop bedanken voor het sponsoren van de 24u van Dubai? Done! Nog even vermelden dat ze ook geniale banden maken zoals de SP Sport Maxx® TT en de SP Winter Sport 3D? Done!

James, I’ll see you on Sunday!