My feet are killing me!

Deze morgen vroeg opgestaan (7:30 am, ja inderdaad half 8!), mij aangekleed en de stad ingetrokken. Dan snel ontbijt gekocht; een croissant en lemonade, die ik natuurlijk al wandelend opgegeten heb.Ik wou de Hop-On/Hop-Off tour van Open Top Sightseeing doen. Dus ik ging op zoek naar een halte. Maar vond die niet … Ik heb 2 lange uren rondgelopen in Washington. Heb ondertussen wel alles gezien wat er te zien viel, maar toch …Daarna vond ik dan toch een halte en zag dan dat er toch nog meer was dan ik al gezien had. Natuurlijk heb ik een foto van mezelf voor the White House. Ook zag ik Lincoln Memorial (Forrest Gump!), Washington Monument, … Kijk maar bij de foto’s om te zien hoe die er allemaal uitzien ;) De Delftenaren zullen vooral mijn bezoekje aan het ‘National Air & Space Museum’ heel interessant vinden.Deze middag at ik in de hier overbekende ‘food courts’. Dat zijn plaatsen waar verscheidene fast-food ketens een standje hebben en waar je dus kan kiezen wat je eet en dan opeet op een gezamelijk pleintje -> een food court dus. Ik bestelde een ‘Tuna Salad sandwich’ en kreeg en croissant met sla en een bol tonijnsalade … Ik zal er maar niet bij vertellen dat dit ‘broodje’ $6 kostte!Ik zou natuurlijk Evelien niet zijn, moest ik mijn teenslippers niet aangedaan hebben en nu heb ik dus zere voeten. Ik denk niet dat ik nog veel zal doen vanavond. Buiten verhongeren ;)Wat ik vandaag nog opgemerkt heb is dat de straten in Washington heel breed zijn, net zoals de voetpaden. Ook begint elk gebouw of park hier met ‘National’ of ‘Jefferson/Lincoln/Washington’ …Alle gebouwen en straten zijn zeer netjes en zien er redelijk nieuw uit (daarmee wil ik zeggen: niet oud …) Maarja, dat moet natuurlijk wel aangezien de president hier woont. Heb ik trouwens al verteld dat ik hem tegenkwam op de bus? … Ahnee sorry, dat was Marc Reynebeau in Gent …