My great adventures

Op mijn vrije dag ging ik deze keer naar Los Angeles en deed er een ‘Hop On, Hop Off’ tour. Ik maakte toch het een en het ander mee:- Ik zag vandaag de iPhone! 2 keer! Ik had gepland om naar het Beverly Center te gaan omdat daar een Apple Store was. Daar zag ik dus voor de eerste keer de iPhone. Ik speelde er even mee en vind hem super! Als hij minder zou kosten en bruikbaar was in Belgie kocht ik hem direct.Een van de haltes van de bus was ‘The Grove’. Daar kon ik nog even lekker shoppen en toevallig was daar ook een Apple Store. En natuurlijk ging ik weer binnen voor de iPhone.- Daarna ging ik terug naar de halte om op de bus te wachten. Normaal gezien komt die elk half uur, maar er was iets misgelopen en dus moest ik een uur staan wachten!- Toen ik daar stond kwam er plots een Hummer aangereden en stond daar te wachten. Even later kwamen 2 werknemers uit de speelgoedwinkel waar ik voor stond en begonnen 3 grote dozen in zijn (al goed gevulde) koffer te laden. Even later kwam ook zijn vrouw/vriendin buiten en reden ze samen weg …Money, money, money … Must be funny … In a rich man’s world!- Daarna kwam er ook nog een limousine aangereden en ik dacht even dat er een ‘celebrity’ zou uitstappen, maar hij kwam enkele mensen ophalen. (ik kende ze niet)- Rond 6 pm had ik zin om even naar Universal Citiwalk te gaan om een filmpje te bekijken. Ik stapte dus de trein/tram/metro op. Er klonk een boodschap door de luidsprekers, maar ik denk niet dat iemand ze verstond want er was veel ruis. Toen we bij mijn halte kwamen zei de conducteur: ‘As said before, we will not be stopping at Universal Citywalk …’ :( Aha, dat was dus die onverstaanbare boodschap! Ik ben dan maar aan de volgende halte afgestapt en teruggekeerd …- Op Hollywood Boulevard had ik even een ‘Marilyn Monroe’-moment … Ik was al enkele keren over de roosters van de metro gewandeld zonder dat er wind uit kwam, maar de laatste keer had ik pech en mijn rok waaide omhoog! Ik denk niet dat iemand het gezien heeft :) Ik voelde me toch even Marilyn Monroe …- Toen ik terugkeerde naar huis kwam er een zwerver in de metro gewandeld met een stok (hij was blind). Hij gaf een hele speech: ‘This morning, they told me I couldn’t ask you people to give me money anymore. They didn’t say anything about borrowing money though. Now, I can’t guarantee I’ll pay you back, but I’ll try. So can anyone borrow me 22,000.71 dollars? No alcohol, no drugs … well, OK I admit, I smoke marijuana sometimes but I can’t tell you that.’Toen, om te bewijzen dat hij echt blind was, pookte hij met zijn vinger in zijn ene oog en haalde daarna zijn andere uit zijn oogkas; ‘Look, I’m really blind … glass eyes …’ Gezellig :sVoor de rest was het een heel gezellige dag ;) Ik zag Hollywood, Beverly Hills, Rodeo Drive (straat vol dure winkels) en kocht mijzelf een cadeautje in de Swarovski winkel!p.s: Tegenwoordig geven ze blijkbaar iedereen een ster op de Hollywood Walk of fame. Zelfs Britney Spears heeft er een …