My Madrid (not so) Free Tour

Vandaag was ik dus wel op tijd voor de My Madrid Free Tour. Ik was zelfs een half uur te vroeg, dus ging ik nog even mijn nieuwe favoriete winkel binnen: Pull and Bear.Toen ik dan de tourgids gevonden had, en had verklaard dat ik van België kwam begin hij plots in het Zuid-Afrikaans tegen mij te praten. Wel raar, maar ik verstond hem wel.De Tour was heel interessant, heb veel bijgeleerd over Madrid en nog enkele plaatsen gezien waar ik nog niet geweest ben.’s Middags gingen we voor 4 euro enkele tapas proeven (dat is het eerste not so free gedeelte). En daarna ging de tour nog even verder. Uiteindelijk, na 3u en 30 minuten was de tour gedaan. Maar voor hij zijn ‘grand finale’ ging doen, gaf hij ons enkele momenten om na te denken over hoeveel deze tour waard was voor ons. En uiteindelijk gaf iedereen hem elk minstens 5 euro. (5×15=75 euro belastingvrij …)Toen ik thuiskwam was Ana grote kuis aan het doen en hielp ik dus maar wat mee. En nu ben ik moe en heb honger (heb net het laatste brood opgegeten …)