Now I know what rehab feels like

Ik ben nu al voor de 2de dag in Rotterdam en heb nog geen internet. Ik word bijna zot. Supersnel internet ligt zo dicht binnen bereik en ik kan er niet aan … This must be hell!

Nee, ik hou het nog wel even vol. Geen nood …

Deze morgen werden we op school begroet door onze mentor studenten. Patty, Pim en Laurens zijn super vriendelijke mensen die mij deze 5 maanden zullen begeleiden en helpen als het nodig is.

We gingen vandaag met de hele groep ‘teambuilding activities’ doen. We kregen allerlei opdrachten zoals racen in een kano, door touwen kruipen, op autobanden staan, over een balk in het water lopen, … Het was heel gezellig en een leuke manier om mensen te leren kennen. Daarna kregen we lekkere pannenkoeken te eten en mochten we nog wat napraten.

’s Avond gingen we nog eventjes iets drinken in de ‘Oude Haven’. Daar zijn veel gezellig pubs, zelfs een Cambrinus! Rond middernacht zat ik in mijn (ijskoude) bed. Aangezien het hier nog enkel glas is en mij dekbed nog niet is toegekomen is het hier ‘nogal frisjes’ ’s nachts.