Smell my fridge … wanna go to a coffeeshop?

Deze morgen stond ik op rond 7u30 en maakte me klaar om naar school te vertrekken. Toen Leena me kwam halen zei ik “Smell my fridge” omdat ik ze gisteren gekuist had en mijn neus verstopt zat (het is hier koud) en dus niks kon ruiken. Ze zei dat ze nog steeds stonk. Damn! Al dat kuisen was voor niks geweest.

Dan vertrokken we naar school voor een lekker ‘Dutch’ breakfast. Veel Dutch was er niet aan; we begonnen met champagne en een aardbei. Daarna kregen we brood, croissants, peperkoek, confituur a.k.a. ‘jam’, en hagelslag. Enkel de pindakaas was Dutch, maar die heb ik niet geproefd.

Plots kwam er een Nederlander naar ons toen en zei: “Wanna go to a coffeeshop after school?” We bedankten hem vriendelijk en zeiden dat het nog wat vroeg was.

Daarna kregen we informatie over onze lessen. Ze toonden ons het ‘maandag-programma’ en het ‘woensdag-programma’ … inderdaad, 2 dagen per week. Ook toonden ze ons da case study waar we dit semester aan moeten werken. We mochten zelfs al onmiddellijk een presentatie geven. Die ging vrij vlot (onze groep was de enige waarbij hij zei: ‘very good’).