Today I saved a life!

Jaja, dat lees je goed. Deze middag (eigenlijk was het al avond, maar het was nog steeds zo licht) waren Marty en ik met Laura op bezoek bij een buurvrouw. Laura was wat met de fontein aan het spelen toen ze ging vallen. Natuurlijk sprong ik er naartoe, greep haar vast en brak haar val. Met als resultaat dat ik een geschaafde elleboog had en zij enkel wat verschoten was. … OK, zo spectaculair was het niet, maar de titel klinkt toch mooi he ;)Als de grapjes op dit blog maar flauw zijn (=papa-grapjes), please do not hesitate to warn me!Verder was het vrij rustig vandaag; Laura ging haar laatste dagje naar school, dus ik kon mijn valies uitpakken en wat op adem komen. ‘s Avonds gingen we in Burger King eten en stelde ik tegen beter weten in voor om met Laura mee te gaan op de playground (zo een buizenconstructie met verhoogjes enzo). Ik was toch wel vergeten hoe lastig het was om kind te zijn. Zij kon niet stoppen met klimmen, terwijl ik al lang uitgeput was. (Misschien zegt dat meer iets over mijn conditie?)Toen we thuis kwamen, gingen we dus op bezoek bij de buurvrouw en daarna zaten we gewoon gezellig op het gras voor het huis, gezellig babbelen met de buren die voorbijkwamen, in een perfect weertje. Zalig! Leven als God in California!