Took a little detour

Vandaag reed ik voor de eerste keer alleen met de auto. Ik ging shoppen in de Lakewood Mall. Heb niet zo veel gekocht; 2 truitjes en een rokje. Valt mee he ;)Toen ik terugkeerde ben ik wel even verkeerd gereden. Ik kon niet meer op de kaart vinden waar ik was (omdat ik er al buiten zat). Dan ben ik maar in ‘Taco Bell’ gaan vragen hoe ik naar huis moest. Een vriendelijke maar hemdloze en ietwat zat uitziende man was zo vriendelijk om mij de weg uit te leggen. Ik ben dan via de ‘freeway’ terug thuis geraakt, zonder scheuren of blutsen …Ik deed ook even wat ‘sightseeing’ in de ‘upper-class neighbourhoods’ hier in Long Beach. Jaja, ik zal mooi dromen vanavond!Het weer is hier redelijk warm (30°). Dat is soms wel lastig, maar iedereen heeft hier airconditioning natuurlijk!Vandaag heb ik Laura geleerd dat mijn computer ‘Apple’ noemt.