Washington – first impression

De eerste foto’s staan online!Ben net even Washington gaan verkennen. Mooie stad eigenlijk. Het deel dat ik gezien heb heeft veel recente gebouwen, brede straten en voetpaden, …Aangezien ik niet echt wist waar naartoe, ben ik maar willekeurig mensen gaan volgen tot ze zich begonnen af te vragen of ik ze niet aan stalken was. Zo kom je ook nog ééns ergens … Toen het begon te regenen ben ik dan maar teruggekeerd. Het is hier wel heel warm (27 C° om 8pm).Ik kan met trots zeggen dat ik dus niet naar Burger King ben gaan eten … maar naar … McDonalds … :(In Belgie is het nu kwart na 2 ‘s nachts en dat voel ik ook wel. Eigenlijk zou ik willen slapen, maar ik zal mijzelf nog wel wat wakker houden.Je ik weet dat er veel onnozele dingen in dit blog al staan, maar ik heb niemand anders om tegen te praten ;)