Where’s my dessert?

Toen we deze avond klaar waren met eten ging Laura met haar papa wat naar tv kijken. Myriam en ik besloten om de laatste 2 ‘Strawberry Shortcakes’ op te eten (kleine cake met aardbeien op en daarover wat aarbeiengelei en dan nog wat slagroom!). Plots komt Laura binnen. Ze ziet wat we aan het eten zijn en zegt met een goddelijk stemmetje en vinger in de mond: “Where’s mine?”. We proberen haar uit te leggen dat er maar 2 meer waren en zij dus geen krijgt. (ja, dat was heel gemeen …) Dan staart ze ons zo heel zielig aan en zegt: “Where’s mine?”. Ik voel me nog steeds schuldig!Vandaag ging ik voor de 2de maal naar Costco. Je kan het een beetje vergelijken met de Makro: grote hoeveelheden van alles en redelijk goede prijzen dus. De normale Belg gaat zo misschien 1 keer per maand naar de Makro, terwijl men hier gewoon elke week naar Costco gaat … Wat vind ik die culturele verschillen toch grappig!