Yesterday Marty cooked spaghetti

Ik was in mijn blog van gisteren vergeten zeggen dat Marty gekookt had. Blijkbaar doet hij dat niet veel en vond dat het een eervolle vermelding moest krijgen op mijn blog ;) Voila dat is dan ook gebeurd … De spaghetti was heel lekker trouwens!Vandaag had ik een vrije dag. Deze morgen ging ik met Myriam en Laura mee naar de ‘Japanese Garden’. Daar was een ‘Star Festival’ (nee, geen festival à la Rock Werchter en dergelijke). Het was daar heel gezellig! Er was een vijver met koi vissen (denk ik) die je kon voederen en naar het schijnt hebben die geen tanden en kan je dus gerust je hand in het water steken.Deze middag ging ik naar Rancho Los Cerritos. Marty drong er steeds maar op aan dat ik de auto nam (hij vond het raar dat ik wou wandelen …) maar ik ben toch te voet gegaan. Ik kreeg daar een rondleiding door het huis waar de stichters of voorvaderen van Long Beach woonden (of iets in die trend). Het huis was gebouwd met ‘adobe’-stenen en ik moest steeds denken aan computers … (toch raar he?)Daarna ging ik naar de cinema (ja, op mijn eentje!) naar ‘Pirates of the Carribean: At World’s End’ kijken. Ik kan hem zeker aanraden aan wie de vorige 2 ook goed vond. Het is af en toe misschien wat ‘over the top’ maar ik heb toch goed kunnen lachen.