app van de week/maand

first of all: juij, een blogpost!

second of all: ik hou van dingen die mijn leven makkelijker maken. zo heb ik een aantal apps in mijn leven die ik vaak gebruik.

app van de week/maand - lifehacks, life -

een daarvan is ‘pocket‘; kom je online iets tegen dat je wil bewaren voor later (nu geen tijd, straks nog even opnieuw lezen, etc.) dan druk je op ‘de knop‘ en voila. pocket haalt het artikel op en bewaart het voor later.

lezen kan je doen via je browser, een app op je desktop of iphone/android/ipad/tablet apps.

ik heb zelfs een hele workflow opgebouwd: mijn google reader feeds lees ik eigenlijk nooit. ik skim die snel eens en bewaar interessante zaken in pocket. als ik dan even tijd heb lees ik een aantal artikels in pocket en wat ik nog wil bewaren stuur ik naar evernote. en zo lees ik het internet :-)