bye bye sydney

18/1 – back to sydney, samen met eric, de duitser. njam njam; een lekkere lunch van blueberries en chips op de trein :-) deze keer is ons sydney-hostel in ‘newtown’, een studentenbuurt & veel gezelliger dan het centrum. leuke koffiebars & winkeltjes, gezellige supermarkten, etc. doet een beetje aan gent denken.

19/1 – beach day! vandaag gaan we naar cogee beach. t is opnieuw wat bewolkt en fris, maar de zon komt er al snel door. als de zon ons te veel wordt, gaan we iets drinken & koop ik havaianas om eindelijk mijn australian-backpacker-uniform te vervolledigen (flip flops – of thongs zoals ze ze hier noemen -, jeans-short, t-shirt & top bun op mijn hoofd :-)

’s avonds koken we in de yakkie keuken van het hostel en maken we kennis met de weird-chicken lady! en tash is ondertussen ook hier ingecheckt!

20/1 – ’s morgens regelen we de praktische dingen (medicare kaart & bankkaart ophalen). en op weg naar circular quay koop ik een kindle! yippie! we doen een wandeling over de harbour bridge, maar echt speciaal is dat toch niet :-)

in de namiddag gaan we met lola & ivana (couchsurfers) naar de fish market. ze zijn al 6 maanden aan het rondreizen en hebben dus wel wat tips voor ons. en ook zij waren niet echt fan van sydney.

ondertussen hebben we van brad (die ik leerde kennen in krowaasje) te horen gekregen dat we volgend weekend bij hem kunnen slapen & dus gaan we op zoek naar een hostel in de buurt om de komende dagen te overbruggen. ons oog valt op een klein plaatsje, genoemd ‘the entrance’. we zijn benieuwd :-D

niet zo veel foto’s gemaakt precies :-s