Delft @ Madrid (1/5)

Het is een tijdje geleden sinds ik iets van mij heb laten horen, maar dat komt natuurlijk omdat de Delftenaren in Madrid waren en ik geen tijd had om mijn blog bij te werken.Het begon dus allemaal op donderdag na mijn werk. Ik vertrok stipt om 18u en ging naar het cafeetje waar Jan al zat te wachten. Even lekker in de zon op een terrasje zitten doet toch deugd :DDaarna wandelden we naar mijn appartement en installeerden we het veldbed waar hij op moest slapen. We gingen dan eerst boodschappen doen en dan kookte Jan (ik hielp een beetje) ons avondmaal. Ondertussen kwamen Maite en Annebel ook binnen en stelde ik iedereen voor. Ze mochten ook een beetje mee-eten en het was natuurlijk delicioso.Rond 22u gingen we nog even wandelen in de buurt en we kwamen blijkbaar uit aan de arena waar ze stierengevechten houden. Toen we terugkeerden naar huis gingen we nog even een ‘Café & Té’ binnen voor een warme chocomelk. (Het was trouwens nog lekker warm buiten rond middernacht)Daarna wandelden we terug en gingen we slapen.