Don’t let the bed bugs bite

Ik heb vandaag ontdekt hoe je gewoon kan worden aan het late eten hier: slapen tot 12u ;).Gisterenavond was ik met Mathijs (een van de vele knappe Nederlanders) iets gaan drinken in het centrum. Was wel gezellig, we wisten niet altijd goed waarover te praten, maar ik heb me toch geamuseerd. Af en toe was het wat moeilijk om elkaar te verstaan natuurlijk, maarja … die Nederlanders he.Ik haalde nog net de laatste metro en zat rond 3u in mijn bedje (na mijn aflevering van Las Vegas nog verder te bekijken natuurlijk). En ben dan deze morgen rond 12u opgestaan … met uitslag op mijn arm en een insectenbeet op mijn vinger en teen. Misschien is de uitslag wel gewoon enkele insectenbeten naast elkaar … Maar dat jeukt dus ongelooflijk!Ben vandaag ook eindelijk een beetje sightseeing gaan doen! Het was prachtig weer dus ik deed een 3/4 broek, een hemdje en mijn rode vestje aan. ZALIG!Ik liep door het Parque del Retiro en ging even binnengaan bij het Prado, maar dat was net aan het sluiten. Dan ben ik maar door enkele kleine straatjes (met leuk uitziende barretjes) naar huis gewandeld (= naar het dichtstbijzijnde metrostation).Onderweg nog even de plaatselijke Carrefour binnengewandeld en wat snoep en water gekocht (aangezien het water van de kraan hier ruikt en smaakt naar een zwembad).Omdat mijn e-mailadres veranderd is, staan mijn foto’s nu ook op een andere plaats. Het album van Madrid kan je hier vinden.