the entrance … of …?

21/1 – yes, eindelijk weg uit sydney! nee, viel wel mee hoor, maar we zijn klaar voor wat meer zon, zee & strand! we nemen voorlopig afscheid van tash, want in april zien we haar terug in melbourne :-)

‘the entrance’ is blijkbaar een super klein stadje & ook het hostel waar we verblijven is wat bizar. het is er bijna leeg en we hebben dus een kamer met 12 bedden voor onszelf! doet ons wat denken aan blankenberge; zo kuststadje waar veel mensen een buitenverblijf hebben.

22/1 – tessa overtuigt me om te gaan lopen … in mijn pyjama uiteraard :-p 15 minuten is wel genoeg voor mij. deels op straat, deels op strand. ik zou er wel aan kunnen wennen. t is hier opnieuw lekker chill: wat windsurfers hier en daar, papa’s die hun kinderen leren surfen, frisse zeelucht, etc.

23/1 – gisteren zagen we een poster hangen voor ‘laughing yoga’ in het park en dus staan we om 10u in memorial park op uitkijk. was best een uiteenlopend publiek; van senioren, tot hippies, tot een rustige moeder & eenzame man … & wij. super tof om te doen! ik voelde me zo vrij nadien! alsof ik alles aankon :-)

daarna gingen we nog even wandelen en kwamen we 2 mensen tegen van de yoga. ze nemen ons mee op sleeptouw om echte ‘black swans’ te gaan zien & voor we het wisten zaten we in hun living, een toasted sandwich te eten! ze waren zelf al 3 keer de wereld rondgetrokken & hadden 1.001 verhalen over alle bijzondere mensen die ze ontmoet hadden, dingen die ze gedaan hadden & wijsheden die ze ondertussen hadden opgedaan. echt een inspirationele middag!

daarna ging we ook nog kijken naar de ‘pelican feeding’ in t centrum. wel fijn om te zien, maar ook vooral een toeristen-attractie :-)

again, niet zo veel foto’s genomen. het waren rustige dagen!