hoera voor leggings

ik vertelde eerder al dat ik ‘eenvoudiger’ probeer te leven; minder bezitten om mijn leven makkelijker te maken. en leggings zijn daar een voorbeeld van :-)

nu, voor alle fashionistas mij doodschieten voor die titel, allow me to explain … een manier om minder te bezitten is door zaken multifunctioneel in te zetten. zo zeg ik binnenkort vaarwel aan de 3 sportbroeken & de 3 slaapbroeken die ik heb. en vervang ik die door 4 leggings.

leggings zijn ideaal om te sporten: lekker flexibel, blijft nergens achter steken & als je ze in het zwart koopt zie je er onmiddellijk slanker uit ;-) en ook om in te slapen zijn ze lekker comfortabel. bijkomend voordeel: als je een dagje in pyjama wil rondlopen & je krijgt toevallig bezoek, dan lijkt het gewoon alsof je in je vrijetijdskledij rondloopt ;-)

+ je kan die in de winter ook gebruiken onder een broek om het iets warmer te hebben! hoera voor multifunctionele kledij!

oh, en mijn kleerkast ziet er een stuk eenvoudiger uit nu ik geen aparte stapeltjes moet hebben voor sportbroeken & slaapbroeken. want, neen, die horen niet op dezelfde stapel!

anywho, als je me binnenkort thuis aantreft in een legging, en ik zeg dat ik net gaan sporten ben … dan weet je hoe laat het is ;-)