I got up at 8 am

Ja, geloof het of niet, maar er wordt hier wel degelijk verwacht dat ik op een normaal uur opsta en vandaag deed ik dat dus ook ;) Goed he van mij!Voor de rest is er niet zoveel gebeurd … Ah, ik heb gekookt. Nog een verrassing voor wie mij kent ;)Laura heeft het eigenlijk niet aangeraakt. Toen ze hoorde dat ik gekookt had begon ze zo erg te wenen dat ik haar in bed moest steken voor een dutje (of misschien was het omdat haar ouders allebei niet thuis waren … ?).Laura is een beetje (veel) geobsedeerd door ‘De Kleine Zeemeermin’. Ze heeft een pop, t-shirtjes, rokjes, tasjes, DVD’s, … Ze speelt ook graag een zeemeermin en zegt dan: “Ik een zeemeermin”. Na veel oefenen begint ze nu eindelijk te zeggen: “Ik BEN een zeemeermin”. Missie volbracht!Heb ik trouwens al gezegd dat ik haar heb leren kennismaken met mijn MacBook? Toen ik hem de eerste keer toonde zei ze spontaan: “Apple” en ik was in de wolken dat ze dat wist. Tot ik besefte dat ze het had over het logo (de appel met een stuk uitgebeten). Maar na vele uren indoctrinatie weet ze nu al dat de naam van mijn laptop ‘Apple’ is!