Ik kan bijna blind typen

Omdat al dat vertalen maar een beetje saai is, moet ik mijzelf met iets bezig houden. En het beste wat ik dan kan doen tijdens al dat typen is mijzelf leren blind typen ;) Ik moet zeggen dat het al aardig lukt. Alleen is het een beetje vervelend dat ik van querty naar azerty moet wisselen. Maar ik denk dat ik morgen gewoon mijn MacBook meeneem en dan is er geen probleem meer.Vandaag ben ik na het werk opnieuw een appartement gaan bekijken. En het is het beste wat ik tot nu toe al gezien heb! Het ligt op 1 minuut van Just Landed, is net binnen mijn budget en de mensen staan mij wel aan (2 chicos) … Maar ze gaan maar zondag bellen of het in orde is.Van de andere heb ik nog niks gehoord. Het probleem is natuurlijk dat als de Fransen morgen bellen dat ik bij hen mag blijven, ik ja zal moeten zeggen en als die van vandaag dan zondag bellen om te zeggen dat het in orde is zit ik met een probleem. Maarja, geen problemen oplossen die er nog niet zijn he ;) en minder nadenken!