Ik verbrandde mijn benen in Madrid

Gisteren (het lijkt nog vandaag voor mij) gaf ik dus mijn afscheidsfeestje: Pannenkoekas en Overpoortas. Het afscheid was mooi maar bitter … ;)Dan om 4u kwam Klaar me halen aan de Dampoort en vertrokken we naar Zaventem. Dit ging heel snel (waarschijnlijk omdat ik sliep in de auto). We waren er heel vroeg en moesten enkel nog onze koffers afgeven. Ook de vlucht ging snel voorbij (waarschijnlijk om dezelfde reden als daarnet).Nadat ik mijn grote koffer op de luchthaven had afgegeven en Klaar haar koffer op het treinstation had gelaten konden we even de stad induiken. Mijn eerste indruk was dat alles heel groot is; de straten hebben 2 of 3 rijstroken in elke richting en heb nog geen gebouw van minder dan 3 verdiepingen gezien. Ook gingen we even rusten op een bankje en mijn jeansbroek werd zo warm dat ik bijna mijn benen verbrandde ;)We aten ook ons eerste Spaanse gerecht in een typisch bistrootje met geruitte tafelkleden. Ik at pollo con … (ik weet het al niet meer, maar het was kip met salade, frietjes, en soort krokketjes en nog iets dat ik niet ken).Om 3u nam Klaar dan haar trein en ging ik naar mijn hostel. Dit viel een beetje tegen (in tegenstelling tot waar ik nu zit); ik vond het wel snel, maar de douches zagen er niet zo goed uit (maar enkele met warm water) en het gebouw was een beetje verouderd. Ik maakte kennis met 2 dames van California en 3 Argentijnen. ‘s Avonds kroop ik rond 21u in mijn bed en hoorde later niemand meer binnenkomen.