Mijn taken bij Just Landed

Ik krijg steeds de vraag over wat ik hier allemaal doe bij Just Landed en daarom zal ik hier wat meer uitleg geven. (Momenteel ben ik dus inderdaad niks aan het doen, want ik ben mijn blog aan het updaten … niet verder vertellen aub!)

  • Wat ik nu vooral moet doen is de spam filter van de Classifieds controleren (spam blocken en berichten die geen spam zijn unblocken). Ook moet ik manieren vinden om de spam filter te verbeteren (nieuwe regels). … Er lopen heel rare mensen rond op deze wereld (en vooral op internet)!
  • Zoals jullie weten heb ik de gids over Portugal van het Engels naar het Nederlands vertaald en op internet gepubliceerd.
  • Ik moet ook af en toe een ‘directory listing’ of ‘serivices listing’ online zetten.
  • Ook moest ik informatie opzoeken voor de sectie ‘Education‘ en ‘Property‘ van Nederland.
  • Daarnaast ben ik nu bezig met een super geheim project! Waarschijnlijk is het niet super geheim, maar ik weet niet of ik er iets over mag zeggen. Ik kan wel vertellen dat ik er een website voor aan het maken ben.
  • Verder moet ik af en toe eens een pakje ophalen of ergens gaan afleveren.
  • En ik heb al 1 fax moeten versturen en de telefoon eens moeten beantwoorden (in het Spaans) ;)

Ik denk dat dit het voorlopig is. Dan zal ik nu nog maar wat verder werken …