They went shopping for chairs at 9 pm …

Morgen is het 4 Juli (duh) maar dat is hier dus een nationale feestdag (Independance Day) en dus geven de Kovalsky’s een feestje. Maar aangezien ze niet genoeg stoelen hadden en dit maar beseften tegen 9 uur ‘s avonds moesten ze nog stoelen gaan kopen. In België zou dat natuurlijk zottenwerk zijn. Maar hier is alles dag en nacht open en zijn ze dus 4 stoelen gaan kopen!Deze middag gingen we eten bij Burger King (ja, weeral!) en ging ik opnieuw met Laura op de speeltuin. Daar was nog een mevrouw met haar nichtjes en ze vroeg welke taal ik sprak. Ik legde dan uit dat ik Nederlands sprak en 7 weken bij de Kovalsky’s logeerde. Toen zei ze subtiel dat haar zus een ‘live-in’ (iemand die dus voor de kinderen zorgt en in het huis woont) zocht en vroeg of ik niemand kende … Ik had beter gevraagd hoeveel ze wou betalen ;)’s Middags gingen we dan naar oma en opa want zij hadden een nieuw (opblaasbaar) zwembad gekocht. Had ik geweten hoe groot het was, had ik mijn bikini meegedaan, maarja … Laura vond het heel leuk en begint te wennen aan het water. Maar ze was daarna heel moe en zal nu waarschijnlijk 11-12u slapen.En nu ga ik zelf slapen, want ik ben redelijk moe de laatste tijd. Waarschijnlijk omdat ik wat te lang opblijf …