Universal Studios … again

Op mijn vrije dag ging ik deze keer naar Universal Studios. Myriam zette mij af aan het metro-station en dan ging ik zo naar het pretpark. Ik had mijn ticket al online gekocht en kon dus zo naar binnen. Ben eerst mijn ticket gratis gaan omruilen voor een ‘Annual Pass’. Nu kan ik dus zoveel gaan als ik wil.Eigenlijk heb ik het allemaal al 3 keer gezien. Alles was nog steeds hetzelfde al de vorige keren. Maar ik heb me toch geamuseerd. Vooral de ‘Studio Tour’ (daar nemen ze je mee achter de schermen en naar enkele sets), ‘Back to the Future’ & ‘The Mummy’ waren leuk. Ik heb veel leuke filmpjes, maar die zet ik wel eens online.Op de terugweg stopte ik nog even in Los Angeles zelf. Ik wandelde op de ‘Walk of Fame’, bezocht ‘Grauman’s Chinese Theater’ waar ik de (nog natte) hand-en voetafdrukken van de Harry Potter acteurs kon zien & ging een beetje shoppen.