Proud to be a Viking!

Proud to be a Viking! - life -

Nog een bedrijf dat goed bezig is! De uber-fantastische Mobile Vikings :-)

Dinsdag stuurden ze hun klanten een vriendelijk mailtje om te zeggen dat ze bijna 20.000 gebruikers hebben. En dat ze iedereen 1.000 gratis extra sms’jes cadeau willen doen als de Mobile Vikings Facebook page aan 5.000 likes geraakt.

Vóór die aankondiging hadden ze ongeveer 1.000 leden op hun Facebook groep denk ik. Dinsdagavond zelf al hadden ze de 5.000 likes bereikt en telde hun FB pagina een ontelbaar aantal posts van trotse klanten die vol spanning het aantal likes meevolgden en vertelden dat ze trotse Vikings waren. Ondertussen zitten ze trouwens al over de 6.000 likes.

En daar wordt mijn hartje helemaal warm van zie! Zelfs in dit ijzig klimaat ;-) Fantastisch toch, hoe een merk op nog geen 2 jaar zo een fanatiek publiek kan creëren. En dat ze met een simpel mailtje zo veel reactie kunnen uitlokken.

Dankzij de actie hebben ze nu niet enkel 6.000 mensen die ze nog eens extra kunnen bereiken via de Facebook page, maar ook alle Wall posts die rond de actie gebeurd zijn zorgden voor heel wat extra exposure op Facebook.

Trouwens, zelfs al hing er geen cadeau aan vast, ik zou nog steeds lid worden van de groep, want ik ben trots dat ik een Viking ben!

1 COMMENT